طرز تهیه خورشت مرغ جنوبی
پخت غذاهای مختلف ایرانی لذت خاصی برای خانواده ها دارد، خورشت مرغ جنوبی یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران بی شماری دارد.
با استفاده از دستورالعملی که امروز برای شما آماده کرده ایم، می توانید یک غذای فوق العاده خوشمزه را در منزلتان طبخ نمایید.
مواد لازم جهت تهیه خورشت مرغ جنوبی برای 5 نفر
- 5 تا 6 تکه مرغ
- 4 عدد گوجه متوسط
- 3 قاشق غذاخوری رب گوجه
- 2 عدد سیب زمینی بزرگ
- نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
- 1 لیوان کامل لپه
- روغن به مقدار نیاز
- 2 عدد لیموعمانی
- 1 عدد پیاز
مرحله اول:
برای شروع پخت خورشت مرغ ابتدا مرغ را با دو لیوان آب داخل قابلمه روی حرارت بگذارید و بعد از اینکه چند جوش زد و سطح آی را کف تیره گرفت. کف را برداشته و آب را خالی نمایید.
مرحله دوم:
در قابلمه ایی دیگر، پیاز را خرد نموده و با کمی روغن تفت دهید سپس مرغ ها را اضافه نمایید بعد از کمی تفت دادن فلفل دلمه ایی ها را حلقه حلقه نموده و هویج ها را نیز خرد کنید و روی مرغ قرار دهید.
مرحله سوم:
در این مرحله ادویه و رب را اضافه نمایید و مقدار کافی آب جوشیده روی مرغ ها بریزید و درب قابلمه را گذاشته تا خورشت خوب جابیفتد و مرغ ها بپزند.
در مراحل آخر می توانید دو قاشق آبلیمو نیز به خورشت اضافه نمایید تا طعمی بهتری داشته باشد.
بعد از اطمینان از پخت خورشت که حدود ۹۰ دقیقه طول می کشد، در ظرفی جداگانه سیب زمینی های خلال شده را سرخ نمایید و برای تزیین خورشت از آن استفاده نمایید.
ایده برای تزیین خورشت مرغ مجلسی:
بعد از پخت خورشت مرغ، آن را در ظرف های مناسب کشیده و به بهترین شکل تزیین نمایید و سپس سرو کنید.
شما می توانید با ایده های جدید و مختلفی از انواع تزیین خورشت مرغ غذایی لذت بخش را در کنار خانواده تان میل نمایید.
- ۹۹/۰۹/۰۲